Меню сайту
Онлайн
Викладати концерти для перегляду в онлайн?

Результат опитування Результати
Все опросы нашего сайта Архів опитування
Всього проголосувало: 872
Обговорити на форумі
Категорії розділу
Звітні концерти
Фабрика.Суперфінал
Шоу "Суперзірка"
Фабрика Зірок-3
Пошук
Новини в світі
Фотогалерея
Друзі сайту
  • Новини про зірок шоу бізнесу
  • Телешоу і передачі України
  • Відео Блог Фз-3
  • Форум
  • Фільми,ігри,програми
  • Скачати бесплатно фільми, серіали...
  • Слухи и сплетни о звездах шоу-бизнеса
  •   Реклама

    Головна » 2009 » Жовтень » 13 » : "Фабричне новосілля" - учасники заселилися в Зірковий будинок
    15:18
    : "Фабричне новосілля" - учасники заселилися в Зірковий будинок

    11 жовтня "фабриканти" поселилися в Зірковому будинку. Новосілля вийшло галасливим: кинувши сумки і валізи в коридорі, хлоп'ята бігали з кімнати в кімнату, вищали, обнімалися і дуріли. "Фабриканти" встигли здружитися ще в час кастінгов, але до старту проекту роз'їхалися по будинках. Тому тепер захлинаючись ділилися останніми новинами.


    На тлі радісних "фабрикантів" особливо виділялася Єва Бушміна. У "фабричне" житло дівчина заходила з мокрими від сліз очима. Як вона призналася, в останній місяць плакала не раз, розуміючи, що як мінімум декілька тижнів їй доведеться провести далеко від рідних людей.

    Втім, як тільки Єва почала розпаковувати свої речі (а це – 2 величезних валізи, один – з одягом, інший - з взуттям, і 3 сумки!), в кімнату вторглися подружки-"фабрикантки". Їх захоплені крики: "Ух ти!", "Які у тебе босоніжки!", "Я теж такі хочу!" примусили дівчину вдоволено посміхатися, і незабаром сльози висохли.


    Крихкий "ангел" "Фабріки Зірок 3" в Зірковий будинок приїхав з улюбленою гітарою. "Це подарунок", - з гордістю демонстрував він сріблястий інструмент.

    До порогу Зірковому будинку Олексія проводжали батьки. На жаль, за правилами проекту, всередину зайти вони не могли. Не дивлячись на те, що з сином батьки прощалися не на один день, вони були спокійні. Адже для Алеши, рідні розуміють, "Фабрика Зірок 3" - це можливість проявити себе.

    "Ми побажали синові зустріти свій День народження (він народився в грудні) в Зоряному будинку", - призналися батьки. Тепло і підтримку рідних людей Леша відчуватиме в проекті постійно. Адже поряд з ним буде талісман: фігурка козака, власноручно вирізана дідусем.


    Крихка смуглява дівчина, схожа на грайливого кошеняти, до Зоряного будинку увійшла, дбайливо притискуючи до себе загорнутий в матерію предмет, схожий на коробку. Предмет, ледве опинившись в теплі, почав голосно свистіти і поклацувати. Виявилось, Сабріна привезла в "фабричне" житло клітку з парочкою папужок.

    Як розповіла дівчина, вона купила птахів спеціально для Зоряного Будинку: разом з ними буде веселіше. А удома "фабрикантку" чекає улюблений кіт, по якому вона вже нудьгує.

    Прізвиська для пташок Сабріна поки не придумала. Але, здається, хвостаті жителі Зіркового будинку відчувають себе цілком комфортно на тумбочці поряд з ліжком господині.


    "Фабрикант", що уразив жюрі на кастінгах бійцівськими якостями (після зауваження відбіркової комісії він за місяць схудлий на 10 кг!), обзавівся рожевими "боксерськими рукавичками". Такий жартівливий подарунок, проводжаючи в Зоряний будинок, зробили Артему друзі.


    Ледве опинившись в своїй кімнаті, хлопець тут же почав віджиматися. Веселий, безжурний одесит – особа багатогранна. Він не тільки складає пісні, але ще і займається тайським боксом. Тому з собою в Зірковий будинок узяв, звичайно ж, гітару і спеціальні опори для віджимань, щоб не втрачати спортивну форму.

    Зробивши комплекс вправ, Микола облився холодною водою, переодягнувся і, розчохлює гітару, відправився по інших кімнатах веселити "фабрикантів".


    Учасник шоу, чия особа викликала серед членів жюрі багато суперечок і суперечливих відгуків, із збентеженою усмішкою вивудив з валізи дитячий рюкзак у вигляді жаби. "Це мені дружина брата подарувала, - пояснив він. – Тепер це мій талісман".

    Окрім жаби, у валізі виявилися стопка книг по східній філософії, чоткі в мішечку (як пояснив Андрій, діставати їх можна, тільки заздалегідь вимивши руки) і брошка у вигляді сердечка. Це прикраса Філіппову дуже дорого. Сердечко під час кастінгов, щоб підбадьорити, подарувала "фабрікантка" Таня Воржева. Підтримуючи один одного, Андрій і Таня пройшли всі випробування відбіркових турів, і тепер в Зірковому будинку вони знову разом!


    "Фабрикантка", так схожа на відому актрису, - дівчина з характером. Як і її сусідка по кімнаті. Отже дівчата, ледве заселившись, тут же посперечалися, не поділивши ліжка: обидві уподобали місце подалі від вікна.

    Втім, Таня запевняє, що сваритися і скандалити в Зоряному будинку не буде. Для того, щоб випліскувати емоції, у неї є інший, мирний і творчий варіант. "Я узяла з собою декілька білих футболок і фломастери, щоб писати по тканині", - розповідає вона.

    Отже всі враження від життя в "фабричному" житлі і спілкування з іншими учасниками Тетяна збирається зображати на чистому білому "полотні". Цікаво, що перше намалює або напише ця оригіналка?

    Кандидати

    Претенденти на одне "фабричне" місце – Чи Орючи і близнята Саша і Вова Борисенко поселилися в одній кімнаті. Павло ЛІ тут же дбайливо витягнув з сумки вишиванку – подарунок бабусі, з любов'ю вишитий рідними руками. А потім, дуріючи, став стрибати по кімнаті і цілувати стіни з криками: "Ура! Я – в Зоряному будинку!".

    Невгомонні близнята, як виявилось, теж ні хвилини не сидять на місці. Швидко обстеживши Зоряний будинок, вони рішуче зняли із стіни картину (пейзажі прикрашають всі "фабричні" кімнати), а замість неї повісили портрет Че Гевари, який привезли з собою.

    Здається, в найближчі 2 тижні (хто залишиться в Зоряному будинку – Павло або близнята – зважиться 25 жовтня) ця кімната буде найгаласливішою.

    А першою гостею Зіркового будинку стала ведуча "Фабріки Зірок 3" Маша Ефросиніна. На порозі "фабричного" житла вона з'явилася увечері того ж дня, коли "фабриканти" заселилися. Ледве углядівши Машу, учасники шоу кинули ще не розібрані валізи і обліпили ведучу. Ні збентеження, ні незручності не було: всі "фабриканти" пам'ятали, як Маша підтримувала їх на кастінгах, тому віднеслися до неї як до бажаного гостя.

    Ефросиніна прийшла з гостинцями – двома великими тортами з відомої київської кондитерської. Тому наступні 2 години пройшли у вітальні, в теплій атмосфері дружнього чаювання. "Фабриканти" жадібно слухали ради телеведучої (Ефросиніна ділилася телевізійним досвідом) і боязко питали, чи зможуть вони стати з Машею справжніми друзями.

    В кінці вечора було вирішено: такі теплі, задушевні вечори потрібно зробити традицією Зоряного будинку. Маша пообіцяла, що обов'язково приїжджатиме з солодощами кожного тижня. Чаювання вирішили влаштовувати щопонеділка: після напруженого недільного гала-концерту хлоп'ята зможуть дозволити собі пару часів відпочинку і нічогонероблення.

    Категорія: Фабрика Зірок-3 | Переглядів: 1109 | Додав: Winner | Теги: Артем Мех, Таня Воржева, Фабрика Зірок-3, фабриканти, Микола Серга, маша євфросиніна, Сабріна, учасники, Олексій Матіас, Андрій Філіппов | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]


      Реклама
    Латиноамериканские сериалы онлайн
    загрузка...
    загрузка...

    Календар
    «  Жовтень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Проголосуй!
    Хто на вашу думку переможе в "Фабрика Суперфінал"

    Результат опитування Результати
    Все опросы нашего сайта Архів опитування
    Всього проголосувало: 1217
    Обговорити на форумі
    Заведи собі питомц
    Інтересне
    Остані публікації
    [25.05.2010]
    Скачати фінальний концерт Фабрики Суперфінал
    [24.05.2010]
    Скачати пісні з фінального концерту
    [18.05.2010]
    Дивитись онлайн концерт за 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати пісні,мп3 у фабрикантів з концерту 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати і дивитись відео Фабрики Суперфінал за 16.05.2010
    [16.05.2010]
    Українські шоу.
    [14.05.2010]
    Фінал "Фабрики Суперфінал": Кіркоров - в жюрі, Бушміна - на сцені
    [12.05.2010]
    Дивитись онлайн повний концерт Фабрики Суперфінал до дня перемоги за 09.05.2010
    [10.05.2010]
    Скачати mp3 Фабрики Суперфінал з концерту за 09.05.2010
    [09.05.2010]
    Стали відомі імена 5-ти фіналістів Фабрики Суперфінал
    Партнери
    загрузка...
    Статистика
    Rambler's Top100
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    © 2010 Фабрика.Суперфінал. Український проект Фабрика Зірок3
    При копіюванні силка на матеріал обовязкова.