Меню сайту
Онлайн
Викладати концерти для перегляду в онлайн?

Результат опитування Результати
Все опросы нашего сайта Архів опитування
Всього проголосувало: 872
Обговорити на форумі
Категорії розділу
Звітні концерти
Фабрика.Суперфінал
Шоу "Суперзірка"
Фабрика Зірок-3
Пошук
Новини в світі
Фотогалерея
Друзі сайту
  • Новини про зірок шоу бізнесу
  • Телешоу і передачі України
  • Відео Блог Фз-3
  • Форум
  • Фільми,ігри,програми
  • Скачати бесплатно фільми, серіали...
  • Слухи и сплетни о звездах шоу-бизнеса
  •   Реклама

    Головна » 2009 » Червень » 4 » Перша сенсація - Третьої “Фабрики зірок” - ім'я музичного продюсера!
    10:23
    Перша сенсація - Третьої “Фабрики зірок” - ім'я музичного продюсера!

    Їм став Костянтин Меладзе – людина, чий авторитет в шоу-бізнесі пострадянського простору складно переоцінити. ( Костянтин Меладзе – автор величезної кількості хітів. Його пісні співали і співають Валерій Меладзе, Алла Пугачова, Софія Ротару, Верка Сердючка, Таїсія Повалій. Творець одного з найпопулярніших на пострадянському просторі колективу “ВІА Гра”, продюсер групи “Інь-Ян” і дуету “БІС”. Брав участь в створенні музичних фільмів “Вечори на хуторі поблизу Діканьки”, “Сорочинськая ярмарок”, “Попелюшка”. У 2007 р. став музичним продюсером російської “Фабрики зірок 7”.)

    Музичний продюсер проекту - Прізвище Меладзе було в головах давно, ще з часів Першої “Фабрики зірок”, - говорить Глава правління Нового каналу Ірина Лисенко. – Але так складалися обставини, не виходило, виникали інші люди. Проте це ім'я ми пам'ятали завжди. І ось, нарешті, склалося. Проект йшов по наростаючій - і з телевізійної точки зору, і з точки зору популярності музичного продюсера. Тому, я вважаю, що це просто вершина нашої гори під назвою “Фабрика зірок”.Саме тому я зараз не “бачу” Четвертої. Після Костянтина Меладзе в цій країні більше шукати когось.

    - Мені здається, що це максимальна планка, яку можна узяти, - таке думка керівника компанії “Friends Production” Олексія Гончаренко. - Причому не лише в Україні, але і на всьому пострадянському просторі. Людини, що написала більшу кількість хітів, мені здається, не існує.

    Знаменитий композитор і продюсер стане третьою потужною силою, яка допоможе “Фабріці зірок 3” піднятися в своєму розвитку ще на один рівень. Новий канал і команда Олексія Гончаренко (цього року, як і минулому, вона працюватиме над шоу) вже володіють величезним багажем знань, здатним вивести третій сезон проекту на ще яскравішу орбіту. А за плечима у Костянтина Меладзе – досвід роботи на російській “Фабриці зірок 7” (її випускниками стали “БІС” і учасниця “Євробачення 2009” від Росії Настя Приходько).

    - Ми сходимося з Костянтином в найголовнішому – він теж ставить собі мету зробити “Фабрику зірок 3” грандіозним проектом, - продовжує Ірина Лисенко. – Костянтин не просто буде бути присутнім на всіх кастінгах від початку до кінця. Він поставив це умовою. І розповів мені, як під час російської “Фабрики зірок” вислуховував 8 тисяч чоловік. Люди займали чергу з 2 ночі і потрапляли до нього на прийом о 4 годині дня. І, проте, він всіх вислуховував. Як завірив мене Костянтин, ми знайдемо саме тих 16 учасників, за яких буде не соромно і які реально можуть стати зірками. А як створювати зірок – ця людина знає, як ніхто.

    Сам музыкальный продюсер шоу подтверждает, что намерен серьезно заниматься отбором будущих “фабрикантов”.

     - Мені здається, що кастінги - це один з найцікавіших етапів. Тому я, природно, їздитиму у всі міста, буду присутнім на кастінгах. Про те, яких учасників він шукатиме для “Фабрики зірок 3”, Костянтин говорить так: - Наше завдання – зробити цікавий телевізійний проект. Тому нам потрібні різні типажі. Абсолютно різні люди різного віку. Люди під час кастінгов оцінюватимуться по яскравості типажу. А сюди вже входить і уміння співати, і зовнішній вигляд, і все інше. Це така сукупність якостей, по якій ми оцінюватимемо.

    Чи планує Костянтин продовжувати опікати “фабрикантів” і після закінчення проекту?

    - Якщо будуть люди, які зможуть проявити себе за ці три місяці, зможуть викликати щирий інтерес і “запалити” мене, я займатимуся ними після “Фабрики зірок 3”, - говорить Костянтин Меладзе. - Самоціль зробити 16 нових “зірок” і заполонити ними українську естраду я не ставлю. Займатимуся після фіналу проекту тими людьми, які реально гідні стати артистами. 

    Почати ж свою роботу в шоу музичний продюсер планує із створення гімну для проекту. Костянтин обіцяє, що під час Третьої “Фабрики зірок” він писатиме для учасників шоу пісні, обов'язково враховуючи їх образи і індивідуальності. Плюс – не виключає, що під час гала-концертів “фабриканти” зможуть виконувати, у тому числі, і свої власні твори.

    В провідного третього сезону “Фабрики зірок” Дмитра Шепельова з'явиться соведущий. Або соведущая, - таємниче посміхається Олексій. – Крім того, більший акцент буде зроблений на жюрі, у нього додасться функції. Зміниться дизайн сцени. Ще ми хочемо ввести “green-room” і показувати більше за закулісья концерт: як переживають фабриканти, як вони реагують на думку жюрі, як відносяться до їх виступів інші учасники. Одним з режисерів-постановників гала-концертів, як і торік, буде керівник балету “FreeДом” Олена Коляденко.

    До речі, Олена ради “Фабрики зірок 3” відмовилася від поїздки до Берліна - туди за контрактом виїхав працювати її колектив.

    Ще одне нововведення – цього року “фабриканти” житимуть. не у Зоряному будинку!

    - Ми прийшли до виводу, що найдорожча частина проекту – це саме життя “фабрикантів” в “Зоряному будинку”, - пояснює Глава правління Нового каналу Ірина Лисенко. - І навіть не стільки їх існування, скільки вся інфраструктура і 40 камер, які день і ніч за ними спостерігають. І ми вирішили з метою економії засобів, щоб ця економія дозволила нам в принципі проект “Фабрика зірок 3” організувати, цю ділянку робіт скоротити. Ми це погоджували з власником формату. Зараз шукаємо специальное помещение, где “фабриканты” будут жить, куда будут приходить педагоги. Схема вся - та же самая, единственное – мы не будем за ними наблюдать 40 камерами 24 часа в сутки. Но, тем не менее, какие-то короткие дневники о том, как идет подготовка к концертам, о том, как складываются взаимоотношения между участниками, вы увидите.

    Третій сезон шоу ще відрізнятиметься розмахом “фабричних” виступів.

    - Основна частина концертів проходіть на тому ж майданчику, - продовжує Ірина Лисенко. – Але два останніх – там, де оголосять переможців і фінальний концерт, який буде показаний як головне шоу каналу в новорічну ніч, ми хочемо зняти на майданчику Палацу Спорту. У творців проекту - дуже сміливі плани, пов'язані з переможцем “Фабрики зірок 3”: “фабрикант”, що зайняв перше місце, представлятиме Україну на “Євробаченні 2010”! - Торік на підтримку Володимира Дантеса і Вадима Олейника глядачі шоу прислали близько 60 тисяч sms, - пояснює Олексій Гончаренко. – Гадаю, аудиторія “Фабрики зірок 3” буде ще більша. Ми розраховуємо, що у фіналі переможець отримає до 100 тисяч глядацьких голосів. Тому упевнені, що ніхто з учасників першого відбіркового туру “Євробачення” не порівняється з переможцем Третьої “Фабрики зірок” по популярності у українських глядачів.

    Переглядів: 1331 | Додав: Winner | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]


      Реклама
    Латиноамериканские сериалы онлайн
    загрузка...
    загрузка...

    Календар
    «  Червень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Проголосуй!
    Хто на вашу думку переможе в "Фабрика Суперфінал"

    Результат опитування Результати
    Все опросы нашего сайта Архів опитування
    Всього проголосувало: 1217
    Обговорити на форумі
    Заведи собі питомц
    Інтересне
    Остані публікації
    [25.05.2010]
    Скачати фінальний концерт Фабрики Суперфінал
    [24.05.2010]
    Скачати пісні з фінального концерту
    [18.05.2010]
    Дивитись онлайн концерт за 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати пісні,мп3 у фабрикантів з концерту 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати і дивитись відео Фабрики Суперфінал за 16.05.2010
    [16.05.2010]
    Українські шоу.
    [14.05.2010]
    Фінал "Фабрики Суперфінал": Кіркоров - в жюрі, Бушміна - на сцені
    [12.05.2010]
    Дивитись онлайн повний концерт Фабрики Суперфінал до дня перемоги за 09.05.2010
    [10.05.2010]
    Скачати mp3 Фабрики Суперфінал з концерту за 09.05.2010
    [09.05.2010]
    Стали відомі імена 5-ти фіналістів Фабрики Суперфінал
    Партнери
    загрузка...
    Статистика
    Rambler's Top100
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    © 2010 Фабрика.Суперфінал. Український проект Фабрика Зірок3
    При копіюванні силка на матеріал обовязкова.