Меню сайту
Онлайн
Викладати концерти для перегляду в онлайн?

Результат опитування Результати
Все опросы нашего сайта Архів опитування
Всього проголосувало: 872
Обговорити на форумі
Категорії розділу
Звітні концерти
Фабрика.Суперфінал
Шоу "Суперзірка"
Фабрика Зірок-3
Пошук
Новини в світі
Фотогалерея
Друзі сайту
  • Новини про зірок шоу бізнесу
  • Телешоу і передачі України
  • Відео Блог Фз-3
  • Форум
  • Фільми,ігри,програми
  • Скачати бесплатно фільми, серіали...
  • Слухи и сплетни о звездах шоу-бизнеса
  •   Реклама

    Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Стас Шурін: Викриття фабриканта
    14:17
    Стас Шурін: Викриття фабриканта

    Чутки про те, що в проект "Фабрики зірок" можна потрапити, не маючи особливого таланту, а маючи стопку грошей або хороші зв'язки; ходять давно. І різні підтвердження цього припущення випливали як в російській версії формату «Star Academy», так і в українській.

    Черговим приводом для гучного скандалу стала поява в українському проекті «Фабрика зiрок 3» учасника Станіслава Шуріна з Латвії.
    Здавалося б: ну що тут дивовижного? Молода людина зробила любительський запис свого вокалу, відіслала на Інтернет-кастінг українського проекту своє відео і стала єдиною з майже 2000 таких же претендентів на місце, кому повезло заселитися в Зірковий Будинок.

    Проте історія про Попелюшку, яку нам намагається підсунути Новий канал і впливовий продюсер з боку молодої людини, має дуже багато сумнівних моментів. Що і послужило для детальнішого розслідування.

    Напевно, варто почати з того моменту, коли почався важ творчий шлях нашого героя. А саме з п'ятнадцяти років. За словами самого Стаса, його підлітковий період був не найсвітліший і приємніший. Нерозуміння в школі, постійні депресії через це і відсутність справжніх друзів (співак сам говорить про це в інтерв'ю) примушувало хлопчика досить тривалий час знаходитися в пригніченому стані. Поки, одного разу, не виступивши на святі у свого дядька, родичі не запропонували йому займатися співом.

    Ідея показалася вдалою, хоч і досить несподіваною для мами Стаса. Адже хлопчик ніколи до цього не замислювався про сольну кар'єру, та і вокальні дані були, відверто кажучи, не на найвищому рівні. Але бажання і прагнення зробили свою справу. І як в дивній казці, мама знайшла оголошення в місцевій газеті про конкурс «Шанс молодим». І хоча участь в нім не принесла успіху Стасу, але теж зіграла важливу роль. Завдяки цьому конкурсу, Шуріну вдалося знайти хороші зв'язки в особі співачки Ніколь, популярного виконавця в Латвії. Між співачкою і молодим учасником зав'язалися романтичні відносини.


    Імовірно, саме Николь посприяла тому, що буквально наступного року Стас виграв конкурс «Відкриваємо таланти», що проводиться Фондом композитора Володимира Хвойніцкого. Приз у розмірі 1000 лати (2000 доларів), можливість записати пісні в студійній якості, а також можливість займатися вокалом опинилися як не можна до речі.
    Вони разом навіть записали кавер-версію пісні «Come On Over» однією з найпопулярніших співачок Кристини Агилери.
    Саме з цієї миті кар'єра Стаса почала набирати обороти і трапилося знайомство з продюсером Антоном Сова, творцем Продюсерського Центра «Туарон» в Києві.

    Антон брав участь в створенні проекту «Фабрика зiрок 2» і узяв під свою опіку фабрикантів, які вибули з шоу. Та і в українському шоу-бізнесі він досить впливова фігура, хоча, і намагається приховувати інформацію про себе і своїх підопічних. Не дарма його прозвали «Сірим Кардиналом».

    Беручи участь в добродійних концертах, продюсер і Стас створювали могутній Фан-клуб навколо себе (який прігодітся їм надалі). Цей хід вельми поширений на Заході, але мало використовується у нас. Що говорити, адже навіть кумир Стаса Кристина Агилера роз'їжджала по містах і селах з незавершеними аранжировками, де прослуховувалися семпли. Все було продумано наперед — потрібно було прорекламувати себе, своя творчість і знайти поклонників. Ну і потенційних покупців майбутнього CD, звичайно ж, теж.

    Проте, голосові дані співака, не дивлячись на всі заняття вокалом, залишали бажати кращого. На відео, виставлених у Фан-клубе співака однієї з соціальних мереж, навіть без музичного слуху можна визначити, що хлопчик співає не по нотах. Але якщо прослуховувати студійні записи пісень, представлених в Інтернеті, голос у Стаса рівний і «гладкий». Що дає приводи для роздумів про корекцію вокалу звукорежисерами.
    Пісні Шуряка крутилися на радіостанціях, про нього вже пристойно сурмила вся місцева преса, а відбою від фанаток у маловідомого співака не було.

    До цього часу настигнула новина про кастінге в проект «Фабрика зiрок 3» і за порадою свого продюсера, Стас знімає відео.

    Але найцікавіше, що і пісня-то зовсім незвичайна. Ну звичайно, абсолютно випадково наш герой знаходить в Інтернеті пісню Софії Ротару «І полетимо», де не вказана назва і виконавець. І, недовго думаючи, хлопець сам пише текст на цю мелодію.
    На сторінці учасника кастінга, могутня група фенов вихваляє співака. І до звичайних відгуків з України, додаються відгуки жителів Латвії. Із-за чого сторінка співака стає однією з самих обговорюваних.
    Далі нам всім відомо, що молодого співака викликають до Києва на «живе» прослуховування. Але тільки якщо пригадати про перемогу в конкурсі, співачці Николь, продюсерові Антоні Сова, про могутню фэн-базу, галасу в латиських ЗМІ і піснях на радіостанціях, уявити, що Стаса
    викликали до Києва випадково, не представляється можливим.
    За плечима молодого артиста стояли хороші покровителі, фанати і піар-агенти.


    Зрозуміло було вже спочатку, що якщо людину викликають з іншої країни, навряд чи його відправлять назад без позитивної відповіді. Тим більше, «історія Попелюшки» про випадкову звістку про кастінг, тривалому переїзді, в якому співак простигнув, вибила з жюрі жалість. Як і історія про неймовірно важкий збір грошей на поїздку до Києва. Цю красиву історію всі оцінили по гідності — ні у одного учасника кастінга не було легенди, подібної цій.
    І прослуховування відбулося. Номери Стаса викликали спори — серед учасників кастінга були люди, які співають набагато краще. Але гарненька зовнішність і показова простодушність викликали симпатію у неповнолітніх дівчаток настільки сильно, що їм не важливо було, як він співає. Нехай навіть просто рухається і дивиться на них з екранів телевізорів і моніторів комп'ютерів млосним поглядом.

    — Стас, ви, на відміну від всіх інших, пройшли просто неймовірні труднощі, для того, щоб потрапити до нас на кастінги, — з розумінням говорила Ірина Лисинко, генеральний директор Нового каналу, перш ніж озвучити позитивне рішення жюрі. Саме у цей момент стає ясно, що продуманий хід здобув дію.
    Зрештою, Стас потрапляє в проект, змінивши при цьому своє ім'я на Шурінс.

    І саме з цієї миті, в хід йде чергове підтвердження про спланований попаденіння даного учасника в проект — відразу ж відкривається офіційний сайт Шурінса, у співака з'являється електронний щоденник, Фан-клуб і могутня піар-служба, така, що пише матеріали для ЗМІ. Ну який ще учасник з минулих фабрик, навіть з російських, міг похвалитися такою компанією по просуванню?


    Коли деякі факти один за іншим стали випливати на офіційному форумі «Фабрики зiрок», тут же з'явився і продюсер співака, Антон Сова. Він нічого не заперечував — так, він дійсно є продюсером Шурінса. Так, в прес-релізі ПЦ «Туарон» Стас дійсно значиться серед їх артистів. І Антон навіть не заперечує того, що вони напрацьовували щонайпотужнішу Фан-базу.
    «Концерти в школах, учбових закладах, дитячих таборах, молодіжних клубах і танцювальних майданчиках. Це нормально, вікова категорія підходить. Будемо рости разом з своїми слухачами» — пише він в коментарях до відео Шурінса. Адже це потенційна аудиторія, на яку і розрахований проект по штампуванню співаків.

    Але, природно, все вищеперелічене — заслуга самого Стаса. І зв'язки продюсера з Новим каналом, організаторами проекту, звичайно ж, не грають ніякої ролі.
    Та і Стасом навряд чи надалі Антон займатиметься.
    «Помилки в прес-релізі є, це чернетка, ми його виправимо найближчим часом, але чи буде там Стас мені не відомо» — пише продюсер. «І не стоїть так глибоко копати, і витрачати час, ви питайте — я відповім», — намагається закрити тему Антон.
    Проте Сова лукавить — організований Фан-клуб співака, як тільки стало відомо, що Шурінса беруть в проект — це його рук справа. Як і «підкидання» пісень і відео на сайти і форуми обговорення учасників.

    І вже зовсім знущанням виглядає спроба Шуіна зробити вигляд, ніби він зовсім не знає українську мову і ставити наголос в назві «Фабрика зIрок», а не «зiрОк». Його продюсер часто світиться на тому ж Новому каналі, де принципово говорить тільки на українському. І сумніви, що Сова жодного разу не вимовляв цієї назви при своєму підопічному, відпадають відразу. Досить невдала спроба роботи на камеру, сприйнялася глядачами вельми успішно — викликала величезну симпатію і пошану до учасника. Особливо після того, як він сказав, що учитиме український. Ну як же — гордість за країну і мову, патріотизм прокинувся!

    Звичайно ж, вся ця історія могла б бути дійсно звичайною «історією Попелюшки». Молода людина хотіла співати, виграв в конкурсі, відправив своє відео на кастінг і, дивно, але пройшов його! І в неї, звичайно ж, можна було б повірити. Але оскільки за плечима Шурінса стоїть не хтось, а впливовий продюсер з країни, де проходить проект, то вся історія не схожа на казку.

    А якщо врахувати, що вже ходять чутки про те, що переможцем «ФЗ 3» повинен стати саме хлопець, то у мене виникають припущення, хто саме це може бути.



    Категорія: Фабрика Зірок-3 | Переглядів: 10444 | Додав: Winner | Теги: фабрика3, Фабрика Зірок-3, фабриканти, Фабрика зірок 3, Стас шурін | Рейтинг: 3.2/4
    Всього коментарів: 291 2 3 »
    0  
    29 Кристи   (07.04.2010 09:47) [Матеріал]
    Стас лучший!!! а вы все только и умеете что грязь лить на талантливых людей!!!!!!:))))))

    0  
    28 Кристи   (07.04.2010 09:43) [Матеріал]
    Стас самый лучший!!!!!!!!!!!!!!!!! А это всё полный бред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))

    0  
    27 555   (06.04.2010 18:12) [Матеріал]
    всі тут,хто обзиває стаса фуфлом-самі і є ФУФЛО!!!

    0  
    26 гість   (06.04.2010 18:09) [Матеріал]
    мартусічка 22-сама ти фуфло-та ти б на половину не заспівала так,як стас,ображати людей легше всього,а ти напевно крім цього нічо іншого не вмієш робити!!!

    0  
    25 Vika   (26.03.2010 16:32) [Матеріал]
    Стас ти the best forever

    0  
    24 Vi   (15.03.2010 21:29) [Матеріал]
    Это всё зависть и бешеная крнкуренция! Говорить гадости намного проще, чем признать талант. Слабые пытаются сильных обойти, даже такими гнусными методами, как эта статья. Я верю в лучшее! А главное Стас Шуринс - талантливый и интересный молодой человек, как не крути:))))))))

    0  
    23 Aki-sama   (21.02.2010 13:32) [Матеріал]
    "лайно" здесь - вы! мандавошки конченые!! только низкие люди могут что-то тявкать на других, незнакомых людей. да и не светит вам познакомиться с кем-то известным. малолетки убогие! если вам этот человек не интересен, вы и не должны свое время тратить на него! ваши тупорылые возгласы только и показывают уровень вашего IQ. молчали бы лучше и не позорились. умнее казались бы.

    0  
    22 Ната   (08.01.2010 00:16) [Матеріал]
    Стас лучший!!! а вы все только и умеете что грязь лить на талантливых людей!!!

    0  
    21 майя   (07.01.2010 17:18) [Матеріал]
    стасик самый присамый лучший!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0  
    20 катюша   (07.01.2010 14:17) [Матеріал]
    фуфло

    1-10 11-20 21-29
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]


      Реклама
    Латиноамериканские сериалы онлайн
    загрузка...
    загрузка...

    Календар
    «  Жовтень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Проголосуй!
    Хто на вашу думку переможе в "Фабрика Суперфінал"

    Результат опитування Результати
    Все опросы нашего сайта Архів опитування
    Всього проголосувало: 1217
    Обговорити на форумі
    Заведи собі питомц
    Інтересне
    Остані публікації
    [25.05.2010]
    Скачати фінальний концерт Фабрики Суперфінал
    [24.05.2010]
    Скачати пісні з фінального концерту
    [18.05.2010]
    Дивитись онлайн концерт за 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати пісні,мп3 у фабрикантів з концерту 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати і дивитись відео Фабрики Суперфінал за 16.05.2010
    [16.05.2010]
    Українські шоу.
    [14.05.2010]
    Фінал "Фабрики Суперфінал": Кіркоров - в жюрі, Бушміна - на сцені
    [12.05.2010]
    Дивитись онлайн повний концерт Фабрики Суперфінал до дня перемоги за 09.05.2010
    [10.05.2010]
    Скачати mp3 Фабрики Суперфінал з концерту за 09.05.2010
    [09.05.2010]
    Стали відомі імена 5-ти фіналістів Фабрики Суперфінал
    Партнери
    загрузка...
    Статистика
    Rambler's Top100
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    © 2010 Фабрика.Суперфінал. Український проект Фабрика Зірок3
    При копіюванні силка на матеріал обовязкова.