Меню сайту
Онлайн
Викладати концерти для перегляду в онлайн?

Результат опитування Результати
Все опросы нашего сайта Архів опитування
Всього проголосувало: 872
Обговорити на форумі
Категорії розділу
Звітні концерти
Фабрика.Суперфінал
Шоу "Суперзірка"
Фабрика Зірок-3
Пошук
Новини в світі
Фотогалерея
Друзі сайту
  • Новини про зірок шоу бізнесу
  • Телешоу і передачі України
  • Відео Блог Фз-3
  • Форум
  • Фільми,ігри,програми
  • Скачати бесплатно фільми, серіали...
  • Слухи и сплетни о звездах шоу-бизнеса
  •   Реклама

    Головна » 2009 » Червень » 5 » Поради з проходження кастингів “Фабрики Зірок 3”
    16:44
    Поради з проходження кастингів “Фабрики Зірок 3”

    Хочеш стати зіркою? Тоді приходь на перший відбірковий тур! Прослухування тих, що всіх бажають відбудеться в шести містах України. Як справити на відбіркову комісію найбільш вигідне враження? Що потрібно зробити, щоб на першій же хвилині виступу члени жюрі не сказали: “Спасибі, наступний!..”. Секретами вдалого проходження кастінга ми попросили поділитися переможців шоу минулих років.

    Олексій Гончаренко (керівник компанії “Friends Production”, яка спільно з Новим каналом працює над Третьою “Фабрикою зірок”):

    Почнемо із зовнішності. Не потрібно надівати на себе “все краще відразу”. Але спортивний костюм – теж не краще вбрання для кастінга. Необхідно вибрати “золоту середину”, при цьому краще здатися надмірно скромним, чим переборщити. На особливо екстравагантні костюми можна вирішуватися, лише якщо ви в них дуже упевнені. Макіяж не має бути вечірнім. По-перше, приходити вранці з кілограмом косметики на обличчі – це поганий тон. По-друге, під “бойовим раськрасом” частенько не видно особи учасниці.

    З приводу репертуару. Потрібно підготувати 4-5 пісень різного напряму, жанру, характеру. Щоб в запасі були і лірична композиція, і танцювальна, і комедійна. При цьому не лише на англійському. Коли учасник співає на іноземному (при цьому не володіючи досконало мовою), складно зрозуміти, якими акторськими даними він володіє. Тому обов'язково в репертуарі має бути присутнім пісні на українській або російській мові. Не робіть ставку на хіти останнього сезону! Торік дівчата масово виконували одні і ті ж пісні Тіни Кароль і Ганни Лорак і просто втрачалися на загальному фоні. Знайдіть “незатерту” композицію, яка не звучить зі всіх динаміків. І ще враховуйте, що в першому турі учасники співають акапелло.

    І найголовніше. Величезне значення має внутрішній, психологічний настрій. Найскладніше на кастінге – бути готовим морально. Коли десятки людей виступили до тебе, ще десятки вийдуть після тебе, члени жюрі утомлені, захват не демонструють і не кричать: “Ура, нарешті ти прийшов!”, багато хто втрачається і починає боятися. Поважно проломити психологічну стіну і перебороть свої комплекси. Тому що якщо ти будеш в собі невпевнений, ти не зможеш викластися на все сто.

    Олена Коляденко (режисер-постановник гала-концертів “Фабрики зірок”, хореограф):

    - Головне – щоб виступ ні вокально, ні візуально не було схоже на театр пародій. Спробуйте зрозуміти, які ваші головні козирі, покажіть свою суть, щоб члени жюрі сказали: про, такого ще не було! У дуже невигідному світлі себе виставляють конкурсанти з “садіковськимі” манерами. Коли форма подачі пісні – роблена, несправжня, коли учасник не “збігається” з тим, що співає. Наприклад, виконує веселу пісню, а очі не світяться.

    Я звертаю увагу не лише на пластику, хореографію. Учасники ще не рухаються, а я їх вже оцінюю. І, скажу вам, що на всіх хлопців, які пізніше стали учасниками “Фабрики зірок 2”, ми “обчислили” на першому ж кастінге. Аліса Тарабарова ще лише сиділа серед інших конкурсантів, а я вже звернула увагу на її поставу, на вираз очей.

    Але пам'ятаєте – не потрібно намагатися бути схожим на “фабрикантів” минулих років. Щороку ми вибираємо тих хлопців, які чимось здивували, яких в нашому проекті ще не було.

    Володимир Дантес, переможець “Фабрики зірок – 2”:

    - Перед тим, як йти на кастінг, сходите на консультацію до викладача по вокалу. Він не лише допоможе підібрати “показовий” репертуар, але і підкаже, як піднести ту або іншу композицію. До речі, не лише вокально, а і актерськи, що повірте, важливо!

    - Для кастінга потрібно мати в запасі 6-7 різнопланових пісень. Раджу стежити за ходом кастінга. Я, наприклад, заспівав спочатку народну пісню, а потім мені запропонували виконати щось ще. Річ у тому, що дівчину, яка виступала переді мною, попросили заспівати українську народну, а вона не змогла. Я це відмітив. І, коли вийшов, сказав: мов, ось вам тільки що не заспівали цю пісню, а я заспіваю.

    Часто просять виконати швидкі і веселі пісні. Тому вони обов'язково мають бути в “арсеналі”. Я, наприклад, взагалі навіть небагато постебался. Стиглий прикіл з КВНа, який починається як лірична пісня, а закінчується шансоном. Цим здивував всіх. Не потрібно повторюватися. Якщо почули, що пісню, яку ви хотіли заспівати, вже виконали раз п'ять, заспівайте щось інше. Наприклад, в репертуарі Миколи Носкова можна знайти дуже вигідні пісні, які зараз незаслужено забуті. Дуже багато чудових пісень, в яких можна продемонструвати вокал, у Алли Пугачевой.

    У відповідь на зауваження жюрі не намагайтеся виправдовуватися. Мов, не виспався, голос сів. Це нікого не хвилює. І взагалі такі виправдання виглядають як непрофесіоналізм. Я, до речі, під час одного з турів зробив таку помилку. І музичний продюсер Наталія Могильовська сказала, щоб я припинив і що від мене вона хоче почути не виправдання. Отже будь-яку критику, справедливою вона здається вам чи ні - просто потрібно вислухати і прийняти. Тому що люди, які сидять за столиком жюрі, однозначно не дурніші за Вас.

    Вадим Олейник, переможець “Фабрики зірок – 2”:

    - Звичайно зовнішній вигляд, одяг – це на кастінгах не найголовніше. Суджу по своєму досвіду: на перший відбірковий тур я прийшов в джинсах, кедах і звичайній футболці. Але стильний зовнішній вигляд, звичайно привертає увагу. Може, ця рада здасться смішною, але. Одяг має бути чистим і охайним. Торік на кастінгах бачив таких претендентів!.. Чесно сказати, дивитися на них було не дуже приємно.

    Оскільки кастінги проходіть влітку, думаю, краще вибрати одяг світлих тонів. У всі часи актуальне поєднання “чорний з білим”. Добре виглядає темно-синій з білим. Ідеальний варіант – джинси і футболка. Звичайно, можна спробувати справити на жюрі враження епатажним вбранням. Торік в Одесі, наприклад, всім запам'яталася дівчина, яка з'явилася на відбірковому турі з червоними трусиками на голові. Вона, звичайно, привернула до себе увагу. Але. для участі в проекті потрібні вокальні дані, а не лише уміння епатіровать.

    Борис Апрель, фіналіст “Фабрики зірок – 2”:

    - Відкрию маленький секрет для тих, хто хоче справити враження на членів жюрі під час кастінга. Вокал – не далеко найголовніша частина конкурсу. Навіть добре поставлений голос і оперний спів вас не врятує, якщо немає харизми і того, що називають “вогником в очах”. У жодному випадку не бійтеся! Потрібно просто прийти і відпрацювати на 100 відсотків, показати, що ти із себе вдаєш. Не потрібно думати про те, що забудуться слова або що ви не витягнете потрібну ноту – коли прийде час, пісня сама поллється.

    Аліса Тарабарова, фіналістка “Фабрики зірок – 2”:

    - Не забувайте, що на першому і другому відбірковому турах дають заспівати дуже мало (буквально по декілька секунд). Тому починайте співати з самого кульмінаційного моменту. Обрізуйте вступ, перший куплет і приспів. Підбирайте композиції з сенсом. Ще до кастінга постарайтеся позбавитися від “затиснутого” виразу обличчя. “Фабрика зірок” - це телевізійний проект, і від камери, яка ловить всі ваші щонайменші “кривляння”, нікуди не сховатися.

    І ще: у роботу “включайтеся” миттєво. Залиште всі свої комплекси будинку і пам'ятаєте, навіщо взагалі прийшли на кастінг. Підбираючи репертуар для кастінга, не звертайте увагу, “модна” пісня чи ні. Співайте те, що вам щонайближче. Я, наприклад, взагалі співала “Жовті черевики” Жанни Агузарової. Не “шокайте”! У мене була така проблема. Слава богу, що мені вчасно вказали на мої помилки, і я швидко виправилася. Хоча, чесно кажучи, було складно постійно себе контролювати.

    Ольга Цибульская, победительница Первой “Фабрики зірок”:

    - Пам'ятаю, на прослухування приходили у весільних платтях, з крилами за спиною, якимись батогами, ріжками. Думаю, це зайве. Особисто я на кастінг прийшла взагалі за компанію - без краплі макіяжа, в домашніх бриджах і з “гулькой” на голові. Отже йти на кастінг в супер-модному або дорогому платті зовсім не обов'язково. Можна виділитися з натовпу і в звичайній льняній сорочці. До того ж, за три місяці в “зоряному будинку” вас і не в такому вбранні побачать (сміється).

    - У мене є 3 “НЕ”, які можу порадити. Перше, не грайте на камеру – це видно! Друге, не “будуйте очки” жюрі – це не допоможе! І третє, не намагайтеся співати як Софія Ротару або Григорій Лепс – вони вже є! І мій фірмовий рецепт: за дві доби до кастінга не займатися сексом – це шкодить вокалу!

    Женя Толочний, фіналіст “Фабрики зірок – 1”:

    - Викладайтеся на всі сто! Разом зі мною на “Фабрику зірок” пробивався один мій друг. На кастингах він весь час співав одну і ту ж пісню: “У лісі народилася ялиночка”. Але співав він її так, що прошов до фінального туру!

    Елізабет, учасниця “Фабрики зірок – 1”:

    - Співайте те, що виходить краще всього! Коли я проходіла кастінги, було дуже модно співати композиції Діми Білана і Ані Лорак. Але я їх не співала, тому що це просто не моє. І як бачите, попала в Зоряний будинок. - Не підлизуйтеся до жюрі! Ні “сильно”, ні “трохи”, ніяк. Цим лише нашкодите собі. На проекті потрібні сильні особи, а не мимри. Не грубіяните членам жюрі. І не говорите дуже тихо. Особливо якщо ти не перший учасник кастінга, а 1145-й.

    Переглядів: 1675 | Додав: Winner | Теги: Вадим Олейник, Фабрика Зірок-3, Женя Толочний, Аліса Тарабарова, Ольга Цибульская, Борис Апрель, Володимир Дантес, Елізабе, Олена Коляденко, Олексій Гончаренко | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 2
    0  
    2 Yevgenia   (06.06.2009 18:22) [Матеріал]
    и как вам кастинг в Киеве...есть такие,кто могут поделиться ощущениями???)))))0

    0  
    1 shur   (06.06.2009 10:39) [Матеріал]
    спасибо больщое за советы,все участники кастина с радостью ими воспользуются)))
    сегодня 1й день...!!!! СТАРТ!

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]


      Реклама
    Латиноамериканские сериалы онлайн
    загрузка...
    загрузка...

    Календар
    «  Червень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Проголосуй!
    Хто на вашу думку переможе в "Фабрика Суперфінал"

    Результат опитування Результати
    Все опросы нашего сайта Архів опитування
    Всього проголосувало: 1217
    Обговорити на форумі
    Заведи собі питомц
    Інтересне
    Остані публікації
    [25.05.2010]
    Скачати фінальний концерт Фабрики Суперфінал
    [24.05.2010]
    Скачати пісні з фінального концерту
    [18.05.2010]
    Дивитись онлайн концерт за 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати пісні,мп3 у фабрикантів з концерту 16.05.2010
    [17.05.2010]
    Скачати і дивитись відео Фабрики Суперфінал за 16.05.2010
    [16.05.2010]
    Українські шоу.
    [14.05.2010]
    Фінал "Фабрики Суперфінал": Кіркоров - в жюрі, Бушміна - на сцені
    [12.05.2010]
    Дивитись онлайн повний концерт Фабрики Суперфінал до дня перемоги за 09.05.2010
    [10.05.2010]
    Скачати mp3 Фабрики Суперфінал з концерту за 09.05.2010
    [09.05.2010]
    Стали відомі імена 5-ти фіналістів Фабрики Суперфінал
    Партнери
    загрузка...
    Статистика
    Rambler's Top100
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    © 2010 Фабрика.Суперфінал. Український проект Фабрика Зірок3
    При копіюванні силка на матеріал обовязкова.